Dl. Dr. Totir
Are o experienta de peste 10 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, in Clinica condusa de Prof. Dr. Ioan Lascar, si are peste 4000 de operatii estetice si reconstructive efectuate pana in prezent.

Inainte de interventia chirurgicala propriu-zisa, pacientii trebuie sa stie ca este necesara o comunicare cat mai buna cu noi pentru a cunoaste toate afectiunile de care suferiti astfel incat sa va putem ajuta sa luati decizia corecta, in cunostiinta de cauza.

RINOPLASTIE

1.Pot purta ochelari de soare sau de vedere si daca da la cat timp?
Ideal este ca timp de o luna sa nu purtati ochelari de soare sau de vedere pentru a un modifica aspectul nasului mai ales daca s-a facut osteotomie laterala.

2.Cand pot sa ma expun la soare?
Corpul la 1-2 luni postoperator, fata la 6 luni postoperator perioada necesara vindecarii nasului operat.
In general expunerea la temperaturi extreme postoperator nu este buna pentru orice interventie.

3.Ce tehnica folositi?
Rinoplastia poate fii realizata prin doua tehnici  asa numita tehnica inchisa  sau tehnica deschisa pe care le folosim si noi in functie de aspectul preoperator al nasului si de dorintele pacientului.
 

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
DR. DUMITRU TOTIR
Calea Serban Voda 95-101 Bucharest, Romania
021 9983