Proceduri Estetice
Este bine sau nu?
Nu stim ce sa spunem, dar un lucru stim cu siguranta, ca transformarea oricarui act medical intr-un act pur comercial sau de marketing nu este un lucru bun.

De aceea avand credinta ca reputatia unui medic o dau rezultatele interventiilor si satisfactia pacientilor va invitam sa cititi cu atentie toate informatiile de mai jos si nu uitati ca va stam la dispozitie in orice moment pentru nelamuriri.

Cu stima,
DR. DUMITRU TOTIR,
Medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
Cercetator stiintific
Doctorand in stiinte medicale

Chirurgia estetica a venit ca rezultat al dezvoltarii medicale si ca o consecinta a cresterii duratei medii de viata a oamenilor precum si datorita dorintei firesti a acestora de a fi mai frumosi si mai increzatori in ei insisi.

Punerea la punct a tehnicilor chirurgicale si de anestezie transforma aceste interventii intr-un act medical sigur cu rezultate foarte bune si cu putine situatii de insatisfactie ale pacientiilor si sau ale medicului.

In timp interventiile estetice vor deveni rutina si daca pana nu cu mult timp in urma erau considerate ca ceva secret despre care se vorbea "doar in soapta si pe la colturi", astazi subiectul este dezbatut in toate revistele si toate canalele media.

CHIRURGIA ESTETICA A PLEOAPELOR - BLEFAROPLASTIA


1.Este posibila afectarea vederii dupa blefaroplastie?
Interventia chirurgicala se efectueaza strict asupra pleoapelor si a grasimii intraorbitare astfel incat vederea nu este afectata; cu toate acestea intr-un numar foarte redus de cazuri 0,1% exista posibilitatea aparitiei unui hematom intraorbitar ce poate determina scaderea vederii.

2.Este posibila lacrimarea prelungita dupa interventie?
Adeseori acest lucru se intampla pentru o perioada foarte scurta de timp, cateva zile, dar se corecteaza cu lacrimi artificiale si alte substante ce sunt administrate de medic.
 

DR. DUMITRU TOTIR
Clinca MEDLIFE - Spitalul de chirurgie estetica
Bld. Ferdinand 98, 100, Bucuresti
Mobil: 0729.843.335 / 0722.625.067