Proceduri Estetice
Este bine sau nu?
Nu stim ce sa spunem, dar un lucru stim cu siguranta, ca transformarea oricarui act medical intr-un act pur comercial sau de marketing nu este un lucru bun. De aceea avand credinta ca reputatia unui medic o dau rezultatele interventiilor si satisfactia pacientilor va invitam sa cititi cu atentie toate informatiile de mai jos si nu uitati ca va stam la dispozitie in orice moment pentru nelamuriri.

Cu stima,
DR. DUMITRU TOTIR,
Medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
Cercetator stiintific, Doctorand in stiinte medicale
Chirurgia estetica a venit ca rezultat al dezvoltarii medicale si ca o consecinta a cresterii duratei medii de viata a oamenilor precum si datorita dorintei firesti a acestora de a fi mai frumosi si mai increzatori in ei insisi.

Punerea la punct a tehnicilor chirurgicale si de anestezie transforma aceste interventii intr-un act medical sigur cu rezultate foarte bune si cu putine situatii de insatisfactie ale pacientiilor si sau ale medicului.

In timp interventiile estetice vor deveni rutina si daca pana nu cu mult timp in urma erau considerate ca ceva secret despre care se vorbea "doar in soapta si pe la colturi", astazi subiectul este dezbatut in toate revistele si toate canalele media.

LIPOSUCTIA - LIPOSCULPTURA

1.Rezultatul este definitiv?

Raspunsul este categoric DA, orice corectie ulterioara fiind de obicei o corectie doar a aspectului estetic al urechii.

2.Daca ma ingras se mai depune in zonele liposuctionate?
DA, grasimea se va depune si in zonele acelea dar intr-o proportie ceva mai mica pentru ca de acolo au fost scoase un numar de celule grasoase.

3.Liposuctia este o metoda de slabire?
NU, nu este o metoda de slabire; este o interventie de modelare corporala si de aceea de multe ori se numeste liposculptura.

4.Cat timp trebuie sa port corsetul?

In general este necesar sa purtati corsetul timp de 6 saptamani ajuta la o vindecare mai rapida a zonelor tratate.

5.La cat timp pot sa reiau activitatile fizice?
Imediat ce starea dumneavoastra generala va permite.

6.La cat timp pot sa ma expun la soare?
Dupa 6 luni de la interventie.
 

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
DR. DUMITRU TOTIR
Calea Serban Voda 95-101 Bucharest, Romania
021 9983