Dl. Dr. Totir
Are o experienta de peste 10 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, in Clinica condusa de Prof. Dr. Ioan Lascar, si are peste 4000 de operatii estetice si reconstructive efectuate pana in prezent.

Inainte de interventia chirurgicala propriu-zisa, pacientii trebuie sa stie ca este necesara o comunicare cat mai buna cu noi pentru a cunoaste toate afectiunile de care suferiti astfel incat sa va putem ajuta sa luati decizia corecta, in cunostiinta de cauza.

OTOPLASTIE

Trebuie sa nu fiti in perioada ciclului menstrual; in aceasta perioada sangerarile sunt mai abundente si astfel creste riscul complicatiilor intra si postoperatorii.

Sa NU luati aspirina sau alte medicamente sau tratamente homeopatice ce influenteaza coagularea sangelui.
Anuntati-ne daca sunteti sub orice fel de tratament cronic !

Sa nu mancati cu 7 ore preoperator si sa nu beti lichide, inclusiv apa cu 4-5 ore inainte de interventie.

Sa nu consumati alcool cu 72 de ore inainte de interventie.

La sosirea in clinica este de preferat sa aveti haine largi ce nu necesita un efort prea mare pentru a fi imbracate. 

Trebuie sa renuntati la fumat cu cel putin 14 zile inainte de interventie si sa nu fumati minimum 7 zile dupa interventie; altfel, riscurile si posibilitatea aparitiei complicatiilor creste exponential.

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
DR. DUMITRU TOTIR
Calea Serban Voda 95-101 Bucharest, Romania
021 9983