Proceduri Estetice
Este bine sau nu?
Nu stim ce sa spunem, dar un lucru stim cu siguranta, ca transformarea oricarui act medical intr-un act pur comercial sau de marketing nu este un lucru bun. De aceea avand credinta ca reputatia unui medic o dau rezultatele interventiilor si satisfactia pacientilor va invitam sa cititi cu atentie toate informatiile de mai jos si nu uitati ca va stam la dispozitie in orice moment pentru nelamuriri.

Cu stima,
DR. DUMITRU TOTIR,
Medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
Cercetator stiintific, Doctorand in stiinte medicale
Chirurgia estetica a venit ca rezultat al dezvoltarii medicale si ca o consecinta a cresterii duratei medii de viata a oamenilor precum si datorita dorintei firesti a acestora de a fi mai frumosi si mai increzatori in ei insisi.

Punerea la punct a tehnicilor chirurgicale si de anestezie transforma aceste interventii intr-un act medical sigur cu rezultate foarte bune si cu putine situatii de insatisfactie ale pacientiilor si sau ale medicului.

In timp interventiile estetice vor deveni rutina si daca pana nu cu mult timp in urma erau considerate ca ceva secret despre care se vorbea "doar in soapta si pe la colturi", astazi subiectul este dezbatut in toate revistele si toate canalele media.

MODELARE CORPORALA - LIFTING BRATE, COAPSE

Pe langa interventia de liposuctie putem realiza interventii complexe de modelare corporala (lifting brate, coapse, abdominoplastie) care implica interventii mai laborioase in care sunt indepartate cantitati mari de piele si tesut celular subcutanat. Astfel, in functie de zona in care se realizeaza, se numesc abdominoplastie, lifting de coapse, brahioplastie (indepartarea tesutului tegumentar aflat in exces la nivelul bratelor) sau lifting pentru brate.

Rezultatele sunt de obicei foarte bune, insa, din pacate, cicatricile sunt mai lungi si mai vizibile in cazul acestor interventii fata de altele precum si perioada de recuperare este mai indelungata.

Miniabdominoplastia dupa nastere este o interventie salutara pentru indepartarea excesului tegumentar restant, ea se realizeaza de obicei la 6-12 luni postpartum.
 

Cazuri:
Cazul 1
INAINTE
DUPA | Modelare corporala
INAINTE
DUPA | Modelare corporala
 Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, conform cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
DR. DUMITRU TOTIR
Calea Serban Voda 95-101 Bucharest, Romania
021 9983