Dl. Dr. Totir
Are o experienta de peste 10 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, in Clinica condusa de Prof. Dr. Ioan Lascar, si are peste 4000 de operatii estetice si reconstructive efectuate pana in prezent.

Inainte de interventia chirurgicala propriu-zisa, pacientii trebuie sa stie ca este necesara o comunicare cat mai buna cu noi pentru a cunoaste toate afectiunile de care suferiti astfel incat sa va putem ajuta sa luati decizia corecta, in cunostiinta de cauza.
I-au reconstruit nasul mancat de sobolani

O mana de oameni cu suflet mare sunt pe cale sa scrie un final fericit pentru o tragedie petrecuta in urma cu 13 ani, care a lasat urme adanci. Cativa chirurgi i-au reconstruit nasul unei adolescente din Satu Mare. Aceasta a avut de asteptat 13 ani pentru a-si recapata fata. Pe cand avea doi ani, un sobolan a desfigurat-o.

Tanara respira normal

La Bucuresti, operatiile au fost efectuate de chirurgul Dumitru Totir, cazul fiind supervizat de profesorul Ioan Lascar. „Avea sechele posttraumatice ale piramidei nazale cu amputatia lobului nazal", spune medicul Totir. Potrivit acestuia, interventiile chirurgicale au avut o dificultate medie. „Dupa aceste operatii, tanara respira normal. inainte nu avea, de exemplu, cum sa filtreze aerul rece, fiind predispusa imbolnavirii", afirma chirurgul.

Costurile interventiilor chirurgicale au fost suportate prin Casa de Asigurari de Sanatate. O ultima operatie, de imbunatatire estetica, este acum necesara, costurile acesteia fiind suportate tot de Casa de Asigurari de Sanatate.

„Nu mi-a fost frica de operatie. Am vrut sa fiu si eu un copil normal, sa nu mai rada lumea de mine. Acum am mai multi prieteni", spune Xenia, in asteptarea ultimei operatii.

Sursa:

DR. DUMITRU TOTIR